onion fritter salad
-
The key to a good Burmese salad is to have a balance of salty, sour and
spicy, as well as a mixture of textures; the freshness of herbs...
The post onion...
Hello from Evy's Kitchen
-
Greetings from Evy's Kitchen...
It's been a while since my last post, back in 2018....
There were a couple of reasons that I couldn't post anything...
ဘီအိုဘီအို ဟု ခေါ်ပါသည် in Unicode
-
Original Zaw Gyi Post - http://ritako.blogspot.com/2010/10/blog-post_10.html
Bo Bo 08/10/2010 at 10:44 Reply ဆရာတုတ်က နွားပလာတာကျွေးသကိုးဗျ
ယောင်ယောင်အိုးတ...
too true..
ReplyDeleteအခုခံစားေနရတယ္ဆုိရင္ ျမန္ျမန္အဆင္ေျပပါေစေနာ္
အထီးမက်န္ပါနဲ႔ တီ ၊ ျပာတို႔ ရွိပါတယ္
ReplyDeleteတီ
ReplyDeleteခါးလည္းရွိဒလယ္ေနာ္
အထီးမက်န္ဘူး ..
သတိရတာ ေကာင္းတယ္။
ReplyDeleteသတိ သတိ ဟယ္ သတိ... သတိငါ့နားေန...။
ဘုရားေရ တီ ရွင့္ကဗ်ာက ေကာင္းလွခ်ည္လား....ကကယ့္ကို ခံစားသြားပါတယ္ တီေရ
ReplyDelete