T Chan naw*** Once oily fried sticky rice (Si Hta Min), and then right now fried sparrow. But it is so sweet to say (with pain) that "စိတ္မရွိပါနဲ႔ နင့္ကိုငါေမ့လိုက္ျပီ" Glacier
onion fritter salad
-
The key to a good Burmese salad is to have a balance of salty, sour and
spicy, as well as a mixture of textures; the freshness of herbs...
The post onion...
Hello from Evy's Kitchen
-
Greetings from Evy's Kitchen...
It's been a while since my last post, back in 2018....
There were a couple of reasons that I couldn't post anything...
ဘီအိုဘီအို ဟု ခေါ်ပါသည် in Unicode
-
Original Zaw Gyi Post - http://ritako.blogspot.com/2010/10/blog-post_10.html
Bo Bo 08/10/2010 at 10:44 Reply ဆရာတုတ်က နွားပလာတာကျွေးသကိုးဗျ
ယောင်ယောင်အိုးတ...
ကဗ်ာေကာင္းေလးေတြ တင္သြားတာပဲ တီခ်မ္းက ...
ReplyDeleteအဲ့ဒီ ေနာက္ဆုံးကြင္းပိတ္ေလးေတြက လွတယ္
ReplyDeleteဟုတ္လို႕လား .. :D
ReplyDelete၀ုတ္ပါ့မလားေမာင္တီခ်မ္းရယ္..ေမ့ေကာေမ့ႏိုင္လို႔လားကြယ္။
ReplyDeleteT Chan naw***
ReplyDeleteOnce oily fried sticky rice (Si Hta Min), and then right now fried sparrow.
But it is so sweet to say (with pain) that "စိတ္မရွိပါနဲ႔ နင့္ကိုငါေမ့လိုက္ျပီ"
Glacier
အင္း လာျပန္ၿပီ
ReplyDelete(ေနာက္တခါ လာျပန္ၿပီေဟ့ လို႕ပဲ ေအာ္ရေတာ့မယ္)
ခက္တာက သတိရေတာ့လည္း ဘယ္သူ႕ကိုမွန္း မသိ။ လြမ္းေတာ့လည္း ဘယ္သူ႕ကိုမွန္း မသိ။ ခ်စ္ေတာ့လည္း ဘယ္သူ႕ကိုမွန္း မသိ။ ေမ့ေတာ့လည္း ဘယ္သူ႕ကိုမွန္း မသိ။
သူ႕လူေတြက မ်ားလြန္းလို႕။
သူဟာသူေတာင္ ဘယ္သူ႕ေျပာလို႕ ေျပာမိမွန္း သိရဲ႕လား မသိ။
မမရီတာေၿပာတာ အၿပည့္အဝေထာက္ခံပါသည္
ReplyDeleteလက္ခုတ္တီး အားေပးပါသည္
ဟုတ္တယ္
သူ ့ဟာ သူ ေတာင္ မသိ အဟီးးး