onion fritter salad
-
The key to a good Burmese salad is to have a balance of salty, sour and
spicy, as well as a mixture of textures; the freshness of herbs...
The post onion...
Hello from Evy's Kitchen
-
Greetings from Evy's Kitchen...
It's been a while since my last post, back in 2018....
There were a couple of reasons that I couldn't post anything...
ဘီအိုဘီအို ဟု ခေါ်ပါသည် in Unicode
-
Original Zaw Gyi Post - http://ritako.blogspot.com/2010/10/blog-post_10.html
Bo Bo 08/10/2010 at 10:44 Reply ဆရာတုတ်က နွားပလာတာကျွေးသကိုးဗျ
ယောင်ယောင်အိုးတ...
နားလည္ခ်င္ေယာင္ ေဆာင္ရေကာင္းမလား.. ??????
ReplyDeleteနားလည္သြားပါျပီ
ReplyDeleteIs it a glass of pure water?
ReplyDeleteLet me make check list the following ....(But not be limited to)
1. Colour : 0.6 degree
2. Turbidity : Less than 0.1 degree
3. Odor and taste : None
4. pH : 7.6
5. Nitrite nitrogen : 1.2 mg/L
6. Chloride : 9.8 mg/L
7. Potassium Permaganate Consumed : 1.2 mg/L
8. Hardness : 35 mg/L
9. General Bacteria : 0 Colonies / ml
10.Coloform : Negative
BINO
ဘယ္မလဲ ပုစြန္ ၃ ေကာင္
ReplyDeleteပုစြန္ေရာထည္႕ထားရဲ႕လားမသိဘူး။
ReplyDeleteအခ်ိန္မရလို႕ ေရပဲထည္႕ရေသးတယ္လို႕ ဆိုလိုတာျဖစ္မယ္ :P
NNC
16 Dec 09, 14:38
ReplyDeleteGlacier: ပုစြန္ေတြက အေနာက္က အရက္ပုလင္းနဲ႕အတူ အျမည္းျဖစ္သြားရွာျပီ။
တကယ္နားလည္တာလား စင္ဒန္လာ?
ReplyDeleteကိုကုိဘီနိူ ဘယ္ကရွာလာတာလဲ??
ေမေရ အိုးေအာက္ေခ်နားမွာပါ
ေရခဲေတာင္က အရက္နဲ႔ျမည္းမယ္ဆိုလို႔ ပုန္းေနၾကတယ္ေလ
ရွိပါတယ္ နနခရယ္
16 Dec 09, 16:43
ReplyDeleteavocado: တီခ်န္ ပုစြန္ေတြကုိအေသခ်ာၿပဳးကာၾကည့္သြားပါတယ္ ဒါေပမယ့္ မၿမင္လိုက္ရတာေတာ့ ၀န္ခံလိုပါတယ္
ျကီးလာမွ တခါထပ္ရိုက္ျပ.....
ReplyDeleteဒါနဲ႔ ပုစြန္ေတြကို ဘာေကၽြးလဲ တီ...
ReplyDeleteဟင့္အင္း သတ္သတ္လြတ္ေရပဲတိုက္တယ္ အဟိ
ReplyDeleteဘုရားစူး မ်က္လုံးမဲြသြားၿပီ ပါ၀ါတုိးသြားၿပီ မ်က္မွန္ဖုိးျပန္ေလၽာ္
သူ ့ပုစြန္ လိုက္ရွာရတာနဲ ့
တကတည္း ဒါ့ပုံရိုက္တာမ်ား ပုစြန္ျမင္ေအာင္ အျဖဴခံေပၚတင္မရိုက္ဘူး
တီတုိ ့ ည့ံခ်က္