onion fritter salad
-
The key to a good Burmese salad is to have a balance of salty, sour and
spicy, as well as a mixture of textures; the freshness of herbs...
The post onion...
Hello from Evy's Kitchen
-
Greetings from Evy's Kitchen...
It's been a while since my last post, back in 2018....
There were a couple of reasons that I couldn't post anything...
ဘီအိုဘီအို ဟု ခေါ်ပါသည် in Unicode
-
Original Zaw Gyi Post - http://ritako.blogspot.com/2010/10/blog-post_10.html
Bo Bo 08/10/2010 at 10:44 Reply ဆရာတုတ်က နွားပလာတာကျွေးသကိုးဗျ
ယောင်ယောင်အိုးတ...
ေအာ္ အရင္ေန႔က လာတုန္းက ပံုမျမင္ရလုိ႔ ဘာမ်ားပါလိမ့္လုိ႔ကြယ္.. ခုေတာ့ သိပီ..
ReplyDelete:)...ဒီမွာဆိုလို ့သြားဖတ္ျဖစ္တယ္ တီတီခ်မ္း။
ReplyDeleteေကာင္းလိုက္တဲ့ post ေလး။။။
ခု..ဖ်က္ကနဲတခ်က္ရွိုးလိုက္တာ
7:33 တဲ့..ဒါေပမဲ့လဲ သတိရသလိုလို..:P
ဘယ္သူ ့မွန္းေတာ့မသိ...:)
12 Aug 09, 22:52
ReplyDeleteအေနာ္: တီေရ တီ့လုိပဲ 10:10 နာရီကုိ ေတြ႕ရေပမဲ့ အေနာ့္ကုိေတာ့ သူက သတိမရဘူးထင္ရဲ႕ :(