Sunday, April 24, 2011

ရွမ္းရိုးရာ ဝက္သား နန္႔ဖစ္ေအာဝ္ (သို႔) ရွမ္း ဝက္သား ခရမ္းခ်ဥ္သီးခ်က္

ခုုတေလာ ဟင္းေတြခ်ည္းခ်က္ေနတယ္ လိုု႔အျပစ္မတင္ၾကပါနဲ႔....သၾကၤန္ က အားရက္ေတြ ရတာရယ္ အေမေရာက္ေနတာရယ္နဲ႔ေပါင္းျပီး ခ်က္ထားတာေတြ အကုုန္ ဓါတ္ပံုုရိုုက္ျပီး တင္ထားလိုု႔ပါ အကုုန္တင္ျပီးေတာ့ save လုုပ္ထားခဲ့တယ္ ကိုုယ္ခရီးထြက္ေနလဲ ဘယ္ေရာက္ေရာက္ ၾကံဳရင္ ၾကံဳသလိုုတင္လိုု႔ရတာေပါ့။

ခုုေတာ့ တခါ ရွမ္းရိုုးရာ နန္႔ဖစ္ေအာဝ္ လိုု႔ေခၚတဲ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ဝက္သား ပဲပုုပ္ခ်က္ေပါ့။ အရမ္းအရသာရွိတယ္ ဒီအတိုုင္း ရိုုးရိုုး အရြက္ေတြနဲ႔ စားလဲရတယ္ ထမင္းနဲ႔စားလဲေကာင္းတယ္။

.......အိုု..........ဘယ္လိုုစားစား ေကာင္းမွေကာင္း.....အိုုအိရွိပဲ....





ဒီပံုုကေတာ့ မခ်က္ခင္ ျပင္ဆင္ေနတဲ့ အေမနဲ႔သူ႔သားမက္ (ေမာင္) နဲ႔ပါ။ တည့္ၾကတယ္ ေတြ႔လား။ ၾကက္သြန္ျဖဴ ခြာေနၾကတာပါ။ တည့္လြန္းလိုု႔ ခက္ေနတယ္ တခါတခါ ကိုုယ္နဲ႔ေမာင္ ရန္ျဖစ္ရင္ အေမက သူ႔ သားမက္ဘက္ကပါတယ္။ ကိုုယ့္အတြက္ သိပ္ခက္တယ္ အမွန္က သူတိုု႔ မတည့္မွ ကိုုယ့္အတြက္ ေကာင္း မွာ ေလ။ ခုုေလာေလာဆယ္ေတာ့ အေမက ဂြ်န္လ အထိေနမွာဆိုုေတာ့ ကိုုယ့္မွာ ေမာင္နဲ႔အတူ မအိပ္ရဘဲေယာကၡမ နဲ႔တေထာင့္တည ျဖစ္ေနတယ္.....





ဒါေတြကေတာ့ ခ်က္ျပဳတ္ရန္ ျပင္ဆင္ရာ အဆင့္ဆင့္ေပါ့ေနာ္.....ခြာျပီးသားၾကက္သြန္ျဖဴေတြ နဲ႔ ငရုုတ္သီးေတြ ကိုုေရေဆးျပီး စစ္ထားပါတယ္။ ဒုုတိယ ပံုုက ၾကိတ္စက္ထဲထည့္ၾကိတ္မယ့္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ငရုုတ္သီစိမ္း နဲ႔ပဲပုုပ္ခ်ပ္တိုု႔ ပါ ပဲပုုပ္ကိုု တခ်ပ္ခြဲသံုုးပါတယ္။ ဒီေနရာမွာ ငရုုတ္သီးစိမ္း ေကာ ၾကက္သြန္ျဖဴေကာ ကပ္ေစးမနဲ ပါနဲ႔ ထည့္သာထည့္ပါ မ်ားေလ စားေကာင္းေလပါပဲ.... အကုုန္ေရာျပီး ၾကိတ္စက္ထဲထည့္ၾကိတ္ထားပါ

ေနာက္ဆံုုးပံုုကေတာ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီးပါ ေသးေလးေတြကလဲ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြပါပဲ ကိုုင္းသီးေခၚပါတယ္ ျမန္မာျပည္မွာေတာ့ အလြယ္ရတယ္ ေစ်းထဲမွာ ကိုုင္းသီးလိုု႔ေမးလိုုက္ရင္ ရတယ္ ဒီမွာေတာ့ ပါရာဂြမ္မွာ သြားရွာတာေတာင္ ကိုုယ္လိုုခ်င္တာ ေသခ်ာမရဘူး...ပံုုမွာ ျပထားတာပဲ ရခဲ့တယ္ စိတ္ၾကိဳက္ေတာ့ မဟုုတ္ေပမယ့္ ရွိတာေလးနဲ႔ျဖစ္ေအာင္ခ်က္တတ္တာ တီခ်မ္းပဲေပါ့ေနာ္ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ဝက္သားခ်က္က ကိုုင္းသီး နဲ႔ မွ ေကာင္းတာပါ သူက ပိုုခ်ဥ္တယ္ေလ ......အရသာပိုုရွိတာေပါ့.........





ဒါကေတာ့ ထည့္ခ်က္မယ့္ ဝက္သားၾကိတ္သားပါ။ ဘာမွ မနယ္ထားပါဘူး ဝယ္လာတဲ့ အတိုုင္း ၾကိတ္ျပီးသားပဲ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြကိုုေတာ့ ပံုုမွာ ျပထားသလိုု ပါးပါးေလးေတြ လွီးထားပါ။ ေနာက္ဆံုုးပံုုက နံနံပင္ ကိုု ေသးေသးေလး စိပ္စိပ္ေလးေတြ လွီးထားတာပါ။ သူလဲေနာက္ဆံုုး အိုုးခ်ခါနီးက်ရင္ အုုပ္ရပါမယ္။





အကုုန္ျပင္ဆင္ထားျပီးျပီဆိုုရင္ေတာ့ စခ်က္ပါမယ္။ ဆီကိုု အိုုးေလးထဲထည့္ျပီး အပူေပးပါမယ္။ ဆီပူလာျပီဆိုုရင္ ခုုန က အကုုန္ေရာၾကိတ္ထားတဲ့ ၾကက္သြန္ျဖဴ ငရုုတ္သီးစိမ္း နဲ႔ ပဲပုုပ္ ကိုု ဆီသတ္ပါမယ္ ေမႊးလာတဲ့ အထိ နည္းနည္းႏြမ္းကုုန္တဲ့အထိ ဆီသတ္ေပးပါ။ ေရႊေရာင္ေလးသန္းလာတဲ့အထိေပါ့ေနာ္......(တီခ်မ္းက ဂရန္းဒ္ (ဂီအာေအအန္ဒီ) ဆန္တဲ့အတြက္ ဝါလာတဲ့အထိလိုု႔ မသံုုးပါဘူး ပိုုျပီး ဟိုုက္ဆိုု (အိတ္ခ်္အိုုင္အက္စ္အိုု) ဆန္ေအာင္ ေရႊေရာင္သန္းလာ တယ္လိုု႔သံုုးပါမယ္ေနာ္ အေခ်ေပါ့ေအတိုု႔ရယ္)





ေနာက္တဆင့္အေနနဲ႔ ခုုန က ၾကက္သြန္ျဖဴ ငရုုတ္သီးစိမ္း ပဲပုုပ္ ဆီသတ္တာေမႊးလာျပီဆိုုရင္ နႏြင္းမႈန္႔ နဲ႔ အေရာင္တင္မႈန္႔ေတြ ထည့္ပါမယ္ ခဏေၾကာ္ေပးပါ ျပီးရင္ေတာ့ ခုုန က လွီးခြ်တ္ထားတဲ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ရိုုးရုုိးေကာ ကိုုင္းသီး ေကာ ကိုု ထည့္ပါမယ္ ျပီးရင္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြ ႏြမ္းလာတဲ့အထိ ဆက္ေၾကာ္ေပးပါ။ သူက နည္းနည္းၾကာၾကာေလးေၾကာ္ရပါတယ္ ခရမ္းခ်ဥ္သီး အခြံေတြပါ ႏြမ္းကုုန္ျပီး အနွစ္ လိုုလိုုျဖစ္လာတဲ့ အထိ ေၾကာ္ေပးပါမယ္ေနာ္ ခ်ိဳခ်ဥ္ေပါ့ ငံ ျမည္းျပီး ဆား အခ်ိဳမႈန္႔ ထည့္ပါ......





ရျပီဆိုုရင္ေနာက္တဆင့္အေနနဲ႔ ခရမ္းခ်ဥ္သီးအနွစ္ေတြ အရသာျမည္းျပီးရင္ ခုုန က ဝက္သားၾကိတ္သားေတြ ကိုုထည့္ပါမယ္ လိုုအပ္ရင္ ေရ နည္းနည္းထည့္နိုုင္ပါတယ္ ျပီးရင္အသားက်က္ေအာင္ ေၾကာ္ေပးပါ အခ်ိဳအငံအေပါ့ ကိုု ထပ္ျမည္းေပးပါ လိုုတုုိး ပိုုေရနည္းနည္းေရာပါ ခဏေလးေနလိုု႔ တခါ ထပ္ဆူျပီးျပီဆိုုရင္ေတာ့ ဆီပ်ံမပ်ံ နည္းနည္းၾကည့္ ေရ နည္းနည္းခမ္းျပီး ဆီပ်ံစျပဳျပီဆိုုရင္ေတာ့ ခ်လိုု႔ ရပါျပီ မီးပိတ္လိုုက္ျပီးေတာ့ ခုုနက ပါးပါးေသးေသးေလးေတြလွီးထားတဲ့ နံနံပင္ ကိုု အုုပ္လိုုက္ပါ။ ဒယ္အိုုးထဲ ခဏ ထားထားလိုုက္ပါ။





ဒါကေတာ့ ေရေသခ်ာေဆးေၾကာထားတဲ့ ဆလပ္ရြက္အၾကြပ္ပါ။ ပန္းကန္ထဲကိုု ဒီလိုု ပံုုထည့္ျပီးေတာ့ သခြားသီးေလးေတြနဲ႔ ဆာဗ္ လုုပ္လိုု႔ရပါျပီ။





ျပီးရင္ေတာ့ ဆာဗ္လုုပ္ဖိုု႔အတြက္ ခုုန က အိုုးထဲက ခရမ္းခ်ဥ္သီး ဝက္သားခ်က္ ရွမ္းရိုုးရာ အေခၚ နန္႔ဖစ္ေအာဝ္ (ဝ သတ္ပါေနာ္) ကိုု တည္ခင္းေကြ်းေမြးလိုု႔ ရပါျပီေနာ္......သူက ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ႔ခ်က္ထားတာ ျဖစ္တဲ့အတြက္ အထားခံေအာင္ ပိုုတာ ေတြ ကိုု သပ္သပ္ဖယ္ျပီးေတာ့ ေရခဲေသတၱာ (သိပ္မသစ္ေတာ့) ထဲ ထည့္ထားပါမယ္။ ကုုန္သေလာက္ပဲ ပန္းကန္ထဲထည့္စားပါ။ ေသခ်ာ မသိမ္းရင္ေနာက္ေန႔ အျမဳပ္ေတြ ထြက္လာပါလိမ့္မယ္ အဲ့တာဆိုုရင္ ပစ္ရျပီေပါ့။

စားနည္းကေတာ့ ထမင္းပူပူနဲ႔ နယ္ဖတ္စားလိုု႔ရသလိုု ခုုနက ျပတဲ့ အရြက္ထဲ ကိုု နည္းနည္းစီ ဇြန္းေလးနဲ႔ ခပ္ထည့္ျပီးေတာ့ စားလဲရပါတယ္ သခြားသီးေလးနဲ႔ကေလာ္ျပီး စားလဲ ေကာင္းပါတယ္

ေနာက္တမ်ိဳးစားလိုု႔ရေသးတဲ့ တနည္းက ခုုနက ဆလပ္ရြက္ၾကြပ္ၾကြပ္ထဲ ကိုု ဆန္ျပားေခါက္ဆြဲအရြက္ ကိုုအေနေတာ္ ေလးေတြ လွီးထား ျပီးေတာ့ အုုပ္ထည့္၊ ဆန္ျပား (ညွပ္ေခါက္ဆြဲဖတ္) မရွိရင္လဲ မုုန္႔တီဖတ္ေလးေတြ ထည့္ျပီး ဝက္သားေလးေတြ ကေလာ္ထည့္ျပီး သြားရည္စာ အေနနဲ႔ စားလိုု႔ ရပါေသးတယ္။

ၾကိဳက္သလိုုစား စားတဲ့သူမွန္သမွ်ၾကိဳက္တဲ့ တီခ်မ္း လက္ရာ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ဝက္သားခ်က္ပါပဲရွန္..........အိုု........ဘယ္လိုုစားစား အိုုအိရွိ ေကာင္းမွေကာင္း သိပ္ေဟာက္ခ်ိဇ္ ပါပဲ.........

ေနာက္တိုုး...
ေပါက္ ကိုုေျပာရင္းနဲ႔အေမ့ ကိုုေမးၾကည့္ေတာ့ သက္သတ္လြတ္ အေနနဲ႔စားခ်င္ရင္ ပဲျပား အသားတုု စတာေတြနဲ႔ ခ်က္ရင္လဲ ရပါတယ္တဲ့


A Chen
7:10 PM
23rd April 2011
Saturday
Home
Bangkok

39 comments:

  1. ဖတ္ေနရင္းနဲ႕ေတာင္စားခ်င္းလာျပီ တီခ်မ္းေရ။

    ReplyDelete
  2. Looks so so delicious. Am mouthwatering already. Thank you for sharing KAM.

    ReplyDelete
  3. တအားႀကိဳက္တာ ပဲပုပ္ကို။ ရွမ္းစာေတြဆုိ သိပ္ႀကိဳက္စ္စ္

    ReplyDelete
  4. ခ်က္ပါ.. ခ်က္ပါ.. ခ်က္ႏိုင္ေတာ့လည္း ခ်က္ၾကေပါ့ေလ..
    (အေမႊေပါ့.. ဟီး)

    ReplyDelete
  5. စားခ်င္ယုိက္ထွာ................... :S

    ReplyDelete
  6. တီခ်မ္း ေရ

    က်ေနာ္ လာဖတ္ပါတယ္ လိုင္းမေကာင္းလို႕ မန္႕မသြားရတာ ဝဲေပါက္တာ နဲ႕ ဘေလာ႔ဂ္ ေတြျဖဳတ္ခ်ထားလို႕ အသစ္တက္မွန္း မသိတာပါ

    အခု ပဲပုတ္ ဝက္သားခ်က္ေလး စားခ်င္လိုက္တာ ခ်က္စားမယ္ ေနာက္ၿပီး ညွပ္ေခါက္ဆြဲ ဖတ္နဲ႕ စားရင္လည္း ေကာင္းမဲ႕ပံုဘဲ

    ေက်းဇူး
    ၾသ ဒါနဲ႕ ေမာင္ ကလည္း တေန႕တျခားပိုပို ေခ်ာ လာသလိုဘဲေနာ္

    ခင္မင္စြာျဖင္႔
    ေရႊစင္ဦး

    ReplyDelete
  7. nice to read about your cooking. thanks

    ReplyDelete
  8. ေကာင္းမယ္ဆိုတာသိျပီးသား တီလက္ရာကို

    ReplyDelete
  9. လုပ္စားျကည့္ဦးမယ္ တီ... း)

    ReplyDelete
  10. စားခ်င္ရင္လာစားေပါ့ အင္ဗာတာရယ္

    အေနာနိမတ္စ္ က မဝင္းလား?

    ေဒၚရီတာ စလံုုးမွာေကာ ပဲပုုပ္ဝယ္ရလား ခ်က္ၾကည့္ေလ လြယ္တယ္

    ခ်က္တယ္ သူသူေရ သိပ္သိပ္သိပ္ခ်က္.......စ္

    စားခ်င္လာစားေပါ့ ခေရတြန္.....

    ဦးေရႊဇင္ က ေယာက်္ားႀကီး မဟုုတ္ဘူးလားဘယ့္နွယ့္ ....သူမ်ား အမ်ိဳးသားကိုု........

    ေနာက္ အေနာနိမတ္စ္ ၂ နဲ႔ ၃ လာဘတ္တာေက်းဇုူးပါ ေသခ်ာတာေပါ့ တီ့လက္ရာဆိုု ေကာင္းျပီးသား အိုုအိရွိ

    လုုပ္ၾကည့္ ပီအိုုနီ....ျဖစ္ရင္ ျပန္လာေျပာ မျဖစ္ရင္လဲ လာေျပာ...

    ReplyDelete
  11. စားခ်င္စရာေလး..။
    မေလာက္ငမွာစိုးလို႔ ေငးျပီးျပန္သြားတယ္.။
    တရက္ေလာက္ သတ္သတ္လြတ္ခ်က္ၾကည့္ပါအုန္းမယ္။
    ေက်းဇူးကမၻာပါ..။


    ေပါက္ =Pauk

    ReplyDelete
  12. ေဒၚေပါက္ေရ သတ္သတ္လြတ္ခ်က္ရင္ ပဲျပားနဲ႔ အစားထိုုးျပီးခ်က္ၾကည့္ မိုုက္ဒလယ္

    ReplyDelete
  13. ပဲပုုပ္ၾကိဳက္ေတာ့စားေကာင္းမွာေသခ်ာတယ္။

    ReplyDelete
  14. ဒီေန ့ပဲ ခ်က္စားျပီးဘီ ေကာင္းလိုက္တာ ..

    ReplyDelete
  15. iora ေကာင္းတာေတာ့ ေသခ်ာတာေပါ့ တီခ်က္တာပဲ

    ဗစ္ မိုုက္တယ္ေနာ္....ဆလပ္ရြက္နဲ႔ထုုပ္စားေသးလား မိသစ္ကိုုေကာ ေကြ်းေသးလား

    မနံတာ...သားမက္ နဲ႔ေယာကၡမ က တည့္ေနၾကတယ္ေလ မီး ဂြမ္းတာေပါ့

    ReplyDelete
  16. အန္တီခ်မ္းေရ ဒီဟင္းကရွယ္ပဲ
    ပဲပုပ္ရွာၿပီးခ်က္ပစ္ပလိုက္ဦးမယ္
    :))))

    ReplyDelete
  17. ေသခ်ာတာေပါ့ ေက်ာ္နွင္းဆီလြင္ ေရ...အံမေလး ရွည္ထွာ..

    ReplyDelete
  18. တီခ်မ္း အိမ္မွာ ပဲပုပ္လည္း႐ိွ၊ ပဲပုပ္အမႈန္႔လည္း ႐ိွပါ့။ အမက ႐ွမ္းေသလို႔ ဝင္စားတာလို႔ ကိုယ့္ဘာသာ ဇြတ္လုပ္ထားတာေလ။
    အဲဒါမ်ိဳး ခ်က္ဖူးတယ္ေတာ့္၊ ဝက္သားႀကိတ္ထားတာနဲ႔ေတာ့ မဟုတ္ဘူးေပါ့။ ဝက္သား သံုးထပ္သားနဲ႔ ခ်က္စားတာ။ ခု တီခ်မ္း ခ်က္ထားတာလည္း စား ေကာင္းမဲ့ပံု။ သားမက္နဲ႔ ေယာကၡမတည့္ေတာ့ ညည္း စိတ္ခ်မ္းသာရတာေပါ့ေအ....:)

    ReplyDelete
  19. မထင္နဲ႔ေဒၚခ်စ္ေရ
    တည့္လြန္းေတာ့လဲ မေကာင္းဘူး ရွင့္
    ေနာက္ ကိုု ရွမ္းစာေတြ တင္ေပးအံုုးမယ္ ရွမ္းေခါက္ဆြဲခ်က္တာ ရွိေသးတယ္ က်ိဳင္းတံုုနည္း ပံုုေတြရိုုက္ျပီး သား မတင္ရေသးတာ ေနာက္ေန႔ေပါ့ေနာ္

    ReplyDelete
  20. စားခ်င္ဒယ္ဒီဒီခ်မ္းရယ္.. ဟင္း.. ဟင္း..

    ReplyDelete
  21. လာေလ လာေလ ကိုကိုတင္ဇာေအး ရဲ႕ ေနာက္ေန႔ က်ရင္ က်ိဳင္းတံု ရွမ္းေခါက္ဆြဲ ခ်က္မယ္

    ReplyDelete
  22. I like shan food.Your curry make me hungry at late late night.Hummmm....delicious:P BTW ur mg looks handsome...:)
    Gyidaw

    ReplyDelete
  23. အင္း အေနာနိမတ္စ္ေတြကိုု ဘယ္လိုုလုုပ္ရပါ့ ဂ်ီးေဒၚ ကေတာ့ ျဖိဳးမွလား

    ReplyDelete
  24. ဆလပ္ရြက္နဲ ့ထုပ္စားလိုက္တာ သတိရေတာ့မွ ဆလပ္ရြက္တထုတ္လံုးနီးပါးစားပစ္လိုက္တယ္ဆိုတာ သိေတာ့တယ္ ဟိ

    ReplyDelete
  25. ဒီလိုုေကာင္းတာ မွလား မမဗစ္......
    ဆန္ျပား (ညွပ္ေခါက္ဆြဲ ရြက္ေလး) ကိုု ဆလပ္ရြက္ထဲမွာ ထည့္ျပီးမွာ ကေလာ္စားရင္ ပိုုေတာင္ေကာင္းေသး.......

    ReplyDelete
  26. Thank for the receipe. ခ်က္စားၾကည့္မယ္။ း)

    ReplyDelete
  27. NO,no,no,,,,,,,,,This Gyidaw who asked for montloneyepaw is from Geneva,SWITZERLAND,One of your regular readers.I don't leave comment sometime cos of rush time .....OK........:)

    ReplyDelete
  28. no,no,no,This Gyidaw who asked for montloneyepaw is from Geneva,SWITZERLAND.I often visited your blog.I don't leave comment sometimes cos of rush.
    Have a good time with ur mom n mg......:)

    ReplyDelete
  29. ဟုုတ္ပါျပီ ႀကီးေတာ္ရယ္ အဲ့တာေၾကာင့္ အေနာနိမတ္စ္ေတြကိုု နာမည္နဲ႔ေရးဖိုု႔ေျပာတာ

    ReplyDelete
  30. I cooked according to ur recipe & tried with shan noodle. very tasty but forgot to put corriander leave :). I'll try again this weekend.
    Thanks T Chan. love to read your cooking style.
    WD

    ReplyDelete
  31. WD means Wendy. You don't know me. Chose 'Anonymous' as I don't know which one to choose. I like to read your writing style especially cooking recipe.
    WD

    ReplyDelete
  32. တီခ်မ္းဘေလာ႔ဂ္ကို ေန႔တိုင္းလာလည္ပီး သားေရက်က်ျပန္ရတယ္ကြယ္

    ReplyDelete
  33. တီခ်မ္းရဲ့ ဘေလာ့ေလးကိုအခုမွေတြ႔လို႔ အခုပဲလာလည္သြားပါတယ္..
    အစားအေသာက္အားလံုးကိုအရမ္းႀကိဳက္ၿပီး သေရက်သြားတယ္..
    အရမ္းကိုအရသာရွိၿပီး စားလို႔ေတာ္ေတာ္ေကာင္းမွာ..
    တီခ်မ္းတင္သမွ်ေလးေတြလည္း ဖတ္ခ်င္လို႔ mail submit လုပ္ခဲ့တယ္..
    ေက်းဇူးေနာ္..
    :)

    ReplyDelete
  34. ခင္ယမံုုေရ

    အီးေမး စပ္မစ္ လုုပ္တာ ရမရျပန္ေျပာေပးပါကြယ္

    ReplyDelete
    Replies
    1. Confirmed တဲ့ တီခ်မ္းေရ..
      တီခ်မ္း ခ်က္သမွ် ေရးသမွ်ေတြအကုန္လံုးကို နည္းယူဖို႔ ဖတ္ဖို႔ေစာင့္ေနမယ္ေနာ္..
      တီခ်မ္းစာေလးေတြဖတ္ရတာ ေပ်ာ္ဖို႔ေကာင္းတယ္..
      စိတ္ခ်မ္းသာတယ္..
      တီခ်မ္းလည္း စိတ္ခ်မ္းသာကိုယ္က်န္းမာနဲ႔ အရာအားလံုးျပည့္စံုေပ်ာ္ရႊင္ပါေစ...

      Delete
    2. ခင္ယမံုု ရတယ္ဆိုုရင္ တီ့ ဒီအီးေမးလ္ ကိုု ေဖာ္ဝပ္ေပးပါလား

      တီစမ္းတာ မရလိုု႔ဘယ္လိုုပံုု နဲပ လာလဲ ၾကည့္ခ်င္တယ္
      ပံုုေတြေကာ ၾကည့္လိုု႔ ရလား အီးေမးလ္မွာ

      chenaddy@gmail.com

      Delete
  35. ပံုေတြပို႔ေသးလားတီခ်မ္း..
    အခုထိေတာ့ဘာမွမျမင္ရဘူး..
    confirmed လို႔ေတာ့ေျပာတာပဲ..စစ္ၾကည့္ေပးေနာ္..
    ဖတ္လို႔ရေအာင္လည္းလုပ္ေပးေနာ္..
    yamone13@googlemail.com နဲ႔ တီခ်မ္းကို forward လုပ္ထားတယ္..
    ေက်းဇူးတီခ်မ္း

    ReplyDelete